om

Haveforeningen Hjortespring

ligger i Herlev ved Gammel Klausdalsbrovej. Der er gode fællesskaber, og samtidig har den enkelte mulighed for at hygge uforstyrret i sin have.

Haveforeningen Hjortespring ligger i et attraktivt område. Det er et sted, hvor stillheden og fuglesang kan nydes, langt væk fra trafikstøj, men alligevel tæt på offentlig transport med nem adgang til motorveje.

Flere forretninger til dagligvarer ligger forholdsvis tæt på. Herfra er der ikke langt til marker, søer og skoven, hvor man kan gå gode ture. Hjortespringbadet, rideskole og golfbane er i nærheden.

Der er vand og renovation fra ca. starten af april til ca. slutningen af oktober, afhængig af vejrforholdene.

Leje af grunden er 600,- kr., pr. mdr., kontingent til haveforeningen (incl. renovation, vand osv.) 200 kr. pr. mdr. Dertil kommer et bidrag til en opsparing til at forny vandledninger (vandfond): 50,- kr. per måned. (2019).

Det er det enkelte medlem af foreningen, der har ansvar for at holde øje med sine vandinstallationerne for at undgå kostbart vandspild. Det kan blive dyrt for den enkelte, hvis vandet får lov til at løbe frit.

Det er det enkelte medlem af foreningen, der står for salget af sin have.

Nyhedsbrev:

Vigtige datoer som fx datoen for åbningen af vandet – hvor haveejerene skal være til stede for at tjekke, om der er sket et brud af vandledningerne igennem vinteren – bliver kommunikeret igennem et nyhedsbrev, som bestyrelsen udsender i starten af året.
Igennem året udsendes der kun nyhedsbreve ved særligt vigtige begivenheder.

Facebook-gruppe:

Facebook-gruppen er det forum, hvor medlemmer af haveforeningen kan kommunikere med hinanden, bl.a. om gode råd, bytte af ting og sager samt legeaftaler.

Vi optager kun medlemmer af haveforeningen i Facebook-gruppen. Vi sletter tidligere medlemmer.

Grunden:

Grunden, som haveforeningen ligger på, ejes af efterkommerne af en gårdejerfamilie, hvorfor køb af have også betyder, at der laves en kontrakt om leje af grund mellem grundejerne og den enkelte lejer af en have. Således køber man ikke en “have”, men et hus på grunden og retten til at benytte dette hus.
Aftalen om leje af grunde løber indtil videre indtil 2045. Den er senest blevet fornyet i 2017.

Haveforeningens sang: